Bachelor Hotelmanagement

Wat?

Uit een studie van Guidea, kenniscentrum voor toerisme en horeca, blijkt dat in België meer dan 120.000 mensen in de horeca werken, waarvan haast 70.000 in Vlaanderen. Een gebrek aan gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat wie over een diploma bachelor in het hotelmanagement beschikt, erg gegeerd is op de arbeidsmarkt. Als bachelor in het hotelmanagement ben je een professional in de fascinerende wereld van de hospitality en ben je perfect voorbereid voor heel wat managmentfuncties.

Grote beroepsgerichte kennis en vaardigheden, verschillende talen, managementvaardigheden, teamwork en internationale ervaringen, daar staat de opleiding hotelmanagement voor! Troeven die ook in heel wat andere sectoren erg gewaardeerd worden en die je ook zeker de kans geven nog verder te studeren en zo een masterdiploma te behalen.

Studenten hotelmanagement zijn dynamische mensen die houden van veelvuldige sociale contacten, uitdagingen zoeken en creatief in team kunnen werken. Een vooropleiding hotelschool is niet nodig.

Waar?